Sashimi

Dit is nu eens echt een makkelijk recept, waarmee u toch helemaal de show gaat stelen bij de feestelijke etentjes die ons te wachten staan!

Bereiding:

Men neme de zalm, tonijn, avocado en tomaat en snijdt alles in blokjes van 1 cm of iets kleiner. Het is belangrijk dat de vis kort voor het bereiden uit de koelkast komt. Gebruik een opmaakring, leg deze in het midden van het bord, en vul deze in kwarten met elk van deze ingrediënten. Verwijder de ring voorzichtig en herhaal dit bij het volgende bord enzovoort.

INGREDIËNTEN:

Voor de Sashimi (4 personen):

  • stukje rauwe zalm van 2 ons

  • stukje rauwe tonijn van 2 ons

  • 4 smakelijke tomaten, ontveld en van zaadjes ontdaan

  • Het vruchtvlees van 2 rijpe avocado's

Voor de dressing:

  • 6 el sojasaus

  • 1 el sesamolie

  • 4 tl wasabi uit de tube

  • 2 lente uitjes, alleen het groen, heel fijngehakt